Stop madspild
Brug det hele: Babybroccoli
11. oktober 2022 Af Gitte Gerner Eriksen. Foto: PR
Babybroccoli er rig på vitamin A og C, kalium og folat. Den kan tilberedes på et utal af måder. Her får du 8 tips til, hvordan du kan lave lækre retter med broccoli – og undgå madspild.

Babybroccoli – også kaldet bimi broccoli og broccolini – hører til de langstilkede broccoli, som kan spises fra top til bund. Den har en mere nøddeagtig smag end almindelig broccoli.
Babybroccoli kan tilberedes på et utal af måder:
- Blancheres
- Koges
- Lynsteges
- Dampes
- Dybsteges
- Grilles
- Ovnbages
- Spises som rå
Babybroccoli er rig på vitamin A og C, kalium og folat.
Vær opmærksom på
Skyl altid grøntsager, før du spiser dem.
Teksten er skrevet i samarbejde med Stop Spild Af Mad. Læs mere på: stopspildafmad.org.
Prøv disse retter, hvor du både kan bruge broccoli og babybroccoli.

Læs også
Urtesuppe med bønner, blomkål og broccoli

Læs også
Kylling i kokosmælk

Læs også
Pizza med italiensk fyld

Læs også
Broccolisuppe med chili og kokosmælk

Læs også
Lækker bøfsalat
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.