Skæbner

Noget på hjertet

20. maj 2022 af redaktionen
Ærlige og personlige beretninger fortalt til Ude og Hjemme. Se de nyeste videoer her.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dennis Knudsen efter tabet af sin datter: Livet skal gå videre

I et par måneder har Dennis Knudsen levet videre uden sin datter Naomi, som led vuggedøden. Sorgen er enorm, og hver aften trænger tårerne sig på. Men Dennis har valgt lyset. For hans tre børn fortjener en far, der griner, pjatter og skifter bleer.

Birte får mystiske tegn: Det spøger i mit hjem

Elkedlen og fjernsynet tænder og slukker af sig selv. Glas og tallerkener vibrerer i skabene. Birte bor alene i sin lejlighed i Helsingør, men hun føler, at nogen alligevel gør hende selskab. Er det hendes afdøde mand? Og hvad vil han i så fald? Det skal clairvoyanten Selma Ambirk nu finde ud af.

Lone blev bortført ved at uheld

I 1966 blev den dengang to-årige Lone Tolberg Carlsen bortført af en undvegen indsat, der var på flugt fra fængslet Søbysøgård på Fyn.

Silke får hjælp hos Frynseklinikken

Den 8-årige Chihuahua, Silke, er højt elsket. Men hundes ejer, Betina, er ramt af sklerose og som førtidspensionist har hun ikke råd til dyrlæge. Derfor er hun lykkelig for, at hun kan tage Silke med til Frynselkinikken. Dyreværnets mobile klinik til udsatte borgeres kæledyr.

Tristan og Tristan bryder fordomme

De hedder det samme. Har de samme interesser og samme alder. Alligevel adskiller de sig på et enkelt punkt. Tristan H har muskelsvind, men for de to venner har det ingen betydning.

Et år efter sønnens død: Jeg elsker livet

Først omkom Henriettes forlovede i en trafikulykke. Så brændte hendes hjem ned til grunden. Og i påsken sidste år druknede sønnen Emil for øjnene af hende. Men Henriette nægter at lade sig vælte omkuld. Hun elsker livet og vil have det bedste ud af det.

Sponsoreret indhold