Tirsdag, 11. oktober 2022 - 17:00 - Af Gitte Gerner Eriksen. Foto: PR
Brug det hele: Babybroccoli
Babybroccoli er rig på vitamin A og C, kalium og folat. Den kan tilberedes på et utal af måder. Her får du 8 tips til, hvordan du kan lave lækre retter med broccoli – og undgå madspild.

Babybroccoli – også kaldet bimi broccoli og broccolini – hører til de langstilkede broccoli, som kan spises fra top til bund. Den har en mere nøddeagtig smag end almindelig broccoli.
Babybroccoli kan tilberedes på et utal af måder:
- Blancheres
- Koges
- Lynsteges
- Dampes
- Dybsteges
- Grilles
- Ovnbages
- Spises som rå
Babybroccoli er rig på vitamin A og C, kalium og folat.
Vær opmærksom på
Skyl altid grøntsager, før du spiser dem.
Teksten er skrevet i samarbejde med Stop Spild Af Mad. Læs mere på: stopspildafmad.org.