Brug det hele: Babybroccoli

Babybroccoli er rig på vitamin A og C, kalium og folat. Den kan tilberedes på et utal af måder. Her får du 8 tips til, hvordan du kan lave lækre retter med broccoli – og undgå madspild.

Babybroccoli – også kaldet bimi broccoli og broccolini – hører til de langstilkede broccoli, som kan spises fra top til bund. Den har en mere nøddeagtig smag end almindelig broccoli.

Babybroccoli kan tilberedes på et utal af måder:

  • Blancheres
  • Koges
  • Lynsteges
  • Dampes
  • Dybsteges
  • Grilles
  • Ovnbages
  • Spises som rå

Babybroccoli er rig på vitamin A og C, kalium og folat.

Vær opmærksom på

Skyl altid grøntsager, før du spiser dem.

Teksten er skrevet i samarbejde med Stop Spild Af Mad. Læs mere på: stopspildafmad.org.

Prøv disse retter, hvor du både kan bruge broccoli og babybroccoli.