Her er de 10 mest læste historier i 2022

Ude og Hjemme har samlet de artikler, der blev læst mest i 2022. De har budt på smerte, sorg, håb og glæde. Måske kan du huske nogle af dem?

 


Foto: Jesper Sunesen

 

10. Gry var sigtet for sin søns død

I 14 måneder var Gry Jørgensen sigtet for sin toårige søns død, før hun fik papir på sin uskyld. Lige siden har hun haft svært ved at slippe de sårende ting, hun blev kaldt, mens hun var under mistanke. Men først og fremmest har hun tænkt på, hvad lille Lukas ville sige om sin sidste tid, hvis han kunne.

Læs hele artiklen her.

 


Foto: Alex Tran

 

9. Far er oppe ved stjernerne

Med tre måneder tilbage af sin graviditet fik Cathrine den besked, at hendes kæreste og far til hendes to små børn var død. Siden har hun kæmpet med sorgen og de mange spørgsmål fra deres datter.

Læs artiklen her.

 


Foto: Jesper Sunesen

 

8. Jeg gav min mand et sidste løfte

Anne-Mette og Troels havde alt. De var lige blevet forlovet og havde fået sønnen Anders Emil, og snart skulle de flytte ind i deres drømmehus. Fremtiden tegnede lys for den unge familie, men så begyndte Troels at kaste blod op.

Læs artiklen her.

 


Foto: Martin Høien

 

7. Vi kunne ikke beholde vores datter

Da Tina og Martin stødte på hinanden til Aarhus Festuge, førte det til stor kærlighed. Sammen var de ukuelige. Men en dag på hospitalet fik de en besked, som hverken kærlighed eller ukuelighed kunne slå væk.

Læs artiklen her.

 


Foto: Colourbox

 

6. Højt ægtefællebidrag vækker mistanke

Dorte og Claus skal skilles og er enige om et ægtefællebidrag på 34.000 kr. Beløbet er så højt, at Familieretshuset har kaldt dem til samtale. De er bange for, at parret har misforstået noget.

Læs artiklen her.

 


Foto: Søren Jul Lamberth

 

5. Heidi mistede sine sønner i en brand

Da Heidi afleverede sine drenge en fredag i 2015, var det sidste gang, hun så dem. Savnet til sine børn vil være der resten af livet. Men hun har fundet ro i en drøm, der bliver ved med at vende tilbage.

Læs artiklen her.

4. Jeg mobbede Andreas – han tog sit liv

Jeg var den sidste, der talte med Andreas inden han begik selvmord og sprang. Og jeg var én af dem, der mobbede ham. Dette er mit brev til hans forældre og det svar, jeg fik tilbage.

Læs artiklen her.

 

 

3. Låst inde og solgt til sex

Da hendes ferieflirt inviterede hende til Frankrig, sagde hun ja med det samme. Men hvad hun troede skulle være et romantisk ophold, endte næsten med at koste hende livet.

Læs artiklen her.

 


Foto: Martin Høien

 

2. William holdes kunstigt i live

I 10 år er 14-årige William blevet holdt i live af en respirator. Han er dybt hjerneskadet, og der er ingen udsigt til bedring. Det er op Maria og Brian, om deres søn skal holdes i live, og de er uenige.

Læs artiklen her.

 


Foto: Jesper Sunesen

 

1. Jeg bor med to mænd, og vi elsker hinanden

Luise bor med to mænd. Den ene er hun gift med, han er far til hendes to børn. Den anden deler hun soveværelse med. Mændene er venner, hun elsker dem begge, og de lever som en familie. Bare med en ekstra voksen.

Læs artiklen her.