Podcast

Podcast: Min kærlighedshistorie – sæson 3

12. september af redaktionen. Foto: Søren Lamberth. Cover: Melissa Hessel
I Ude og Hjemmes podcast "Min kærlighedshistorie" fortæller meget forskellige danskere deres kærlighedshistorie på godt og ondt. Nu kan du lytte til sæson tre.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ulykkelig kærlighed kan vælte et menneske. Men stærk kærlighed kan løfte en gennem de værste kriser og ændre et helt liv. En ting er dog sikkert: Du kan ikke få kærlighed uden smerte.

"Min kærlighedsthistorie" er en podcast om kærlighed. Ikke kærlighed som i eventyr eller i Hollywoodfilm. I den her podcast træder vi helt ind i stuerne til rigtige mennesker for at høre deres ægte kærlighedshistorier.

Læg Ude og Hjemme under juletræet
6 nr. for kun 249 kr. - Abonnementet udløber automatisk
Karin Heurlin er vært på podcasten Min kærlighedshistorie
Karin Heurlin har skrevet artikler og bøger om kærlighed. Selv har hun fået sit hjerte knust flere gange, knust andres og været hvid brud to gange. Men hun er stadig ikke blevet klog på kærligheden. Derfor laver hun nu podcasten ”Min kærlighedshistorie”.
Foto: Søren Lamberth

Kvinden bag podcasten

Karin Heurlin har skrevet masser af artikler og bøger om kærlighed. Personligt har hun fået sit hjerte knust utallige gange. Knust lige så mange andres.

Hun er blevet skilt. Og været hvid brud med langt slør to gange. Så man skulle tro, hun efterhånden var blevet klogere på kærligheden. Men det er hun ikke. Og det er derfor, hun nu har lavet podcasten ”Min kærlighedshistorie.”

I denne podcast fortæller meget forskellige danskere deres personlige kærlighedshistorie på godt og ondt. Lyt med hver tirsdag.

Du kan lytte herunder, i ALLY eller der, hvor du foretrækker at lytte til podcasts.

Lyt med her

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artikler til sæson 3

Artikler til sæson 2

Artikler til sæson 1

Har du en kærlighedshistorie?

Har du en særlig rørende, smuk, svær eller nærmest umulig kærlighedshistorie? Og har du lyst til at fortælle den i Ude og Hjemmes podcast ”Min kærlighedshistorie”?

Journalist og forfatter Karin Heurlin søger nye medvirkende til podcasten, der handler om virkelige kærlighedshistorier. Altså dem, der ikke kun foregår på de lyserøde skyer. Der er absolut ingen krav til, hvem du er, eller hvordan din kærlighedshistorie ser ud. Historien skal bare være ægte og ærlig og give lytterne troen på, at kærligheden findes. Også selvom den ikke ligner den på film.

Skriv lidt om dig selv og kærligheden til [email protected]

Du kan finde de første otte kærlighedshistorier her.

Sponsoreret indhold