Podcast: Min kærlighedshistorie

I Ude og Hjemmes nye podcast "Min kærlighedshistorie" fortæller meget forskellige danskere deres kærlighedshistorie på godt og ondt.

Ulykkelig kærlighed kan vælte et menneske. Men stærk kærlighed kan løfte en gennem de værste kriser og ændre et helt liv. En ting er dog sikkert: Du kan ikke få kærlighed uden smerte.

"Min kærlighedsthistorie" er en podcast om kærlighed. Ikke kærlighed som i eventyr eller i Hollywoodfilm. I den her podcast træder vi helt ind i stuerne til rigtige mennesker for at høre deres ægte kærlighedshistorier.

Forkæl en du holder af med et gaveabonnement til Ude og HjemmeDet stopper automatisk igen - læs mere her

Kvinden bag podcasten

Karin Heurlin har skrevet masser af artikler og bøger om kærlighed. Personligt har hun fået sit hjerte knust utallige gange. Knust lige så mange andres.

Hun er blevet skilt. Og været hvid brud med langt slør to gange. Så man skulle tro, hun efterhånden var blevet klogere på kærligheden. Men det er hun ikke. Og det er derfor, hun nu har lavet podcasten ”Min kærlighedshistorie.”

I denne podcast fortæller meget forskellige danskere deres personlige kærlighedshistorie på godt og ondt. Lyt med herunder, i ALLY eller der, hvor du foretrækker at lytte til podcasts.

Lyt med her